Αγγελική Γυπάκη: Συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε στην ΕΣΗΕΑ

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η Αγγελική Γυπάκη χαιρέτισε την άμεση εκλογή νέου προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ, υπό τη Μαρία Αντωνιάδου.

Η καλή δημοσιογράφος εξελέγη και πάλι στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, με τη… φανέλα των “Ενωμένων Δημοσιογράφων”, και επελέγη για το αξίωμα της Β’ Αντιπροέδρου.

Η Αγγελική Γυπάκη σημείωσε με νόημα στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

 

“Ήταν η πιο γρήγορη εκλογή Προεδρείου στην ιστορία της ΕΣΗΕΑ. Η “συνταγή” ήταν γνωστή και επιτυχημένη, η συνεργασία καλη και…τα προβλήματα επείγοντα που δεν επιδέχονται καθυστερήσεων.Το δικαστήριο για τον ΕΔΟΕΑΠ- αυτή τη Δευτέρα -το βασικό κίνητρο.Μια ακόμη μάχη που οφείλουμε να τη δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Συγκροτηθήκαμε σε σώμα σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση με Πρόεδρο την Μαρία Αντωνιάδου, Α Αντιπρόεδρο την Αρια Αγάτσα, Β Αντιπρόεδρο εμένα , ΓΓ τον Σταύρο Καπάκο, ταμία τον Μάκη Διόγο κ Ειδική Γραμματέα τη Μάχη Νικολάρα. Κι έτσι συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη 2ετία. Το εκλογικό αποτέλεσμα κσι όλοι εσείς που μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, μας δείξατε το δρόμο.Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε..”.

 

 

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος