• 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Ίνα Ταράντου: Μέλημά μας να λυθούν τα προβλήματα της Κέρκυρας

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Την αποφασιστικότητά της να συμβάλλει για την επίλυση των προβλημάτων της Κέρκυρας, ως αυριανή βουλευτής του νησιού, εξέφρασε η Ίνα Ταράντου.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων επαφών και συναντήσεών της με φορείς και πολίτες, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

 

“ΝΑΟΚ!! Δεν είναι απλά το σήμα κατατεθέν της πόλης και της σύνδεσης της με τη θάλασσα, δεν είναι απλά ένας αθλητικός χώρος που εμπνέει και δραστηριοποιεί καθημερινά περισσότερους από 400 νέους, 900 μέλη και αρκετές χιλιάδες φίλους!
ΝΑΟΚ είναι τα παιδικά χρόνια πολλών γενιών, είναι η πρώτη μας επαφή με τη θάλασσα, είναι τα γέλια, οι παρέες, τα πειράγματα, τα πρώτα χτυποκάρδια… είναι το δεύτερο σπίτι μας…εκεί που αφήνει η μαμά το παιδί της και μένει ήσυχη, ότι θα το προσέξουν, θα του μεταδώσουν το φίλαθλο πνεύμα, θα του μάθουν να αγαπά τις αξίες, να λατρεύει τη θάλασσα. Θα μπορούσα να γράψω πολλά γιαυτόν το χώρο που πρέπει να το προσέχουμε σαν τα “μάτια” μας… στολίδι της πόλης μας. Ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά, την τόσο ζεστή ατμόσφαιρα και την φροντίδα σας. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη…μέλημα όλων μας να λυθούν όλα τα προβλήματα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο σας”.

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...