Άδωνις: Ο κ. Τσίπρας θέλει να πάει σε εκλογές, με ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου να φαντασιώνεται ότι, θα μπει στο δημόσιο


 
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στο ρ/σ «News 24/7» στους 88.6 και στον δημοσιογράφο, κ. Βασίλη Σκουρή, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται συναντήσεις του Προέδρου της Ν.Δ. με τον Αρχιεπίσκοπο. Συνάντηση όμως με αντικείμενο την επικείμενη συμφωνία Τσίπρα- Μακαριοτάτου, δεν έγινε. Η Ν.Δ. δεν είχε καμία ενημέρωση».
  • «Ο κ. Τσίπρας για να μπορέσει να κάνει 10.000 ρουσφέτια, ζήτησε την απόλυση των κληρικών. Θέλει να πάει στις εκλογές με ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου να φαντασιώνεται ότι θα μπει στο Δημόσιο. Έκανε όμως λάθος γιατί υποτίμησε την αντίδραση των κληρικών».
  • «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ο κ. Τσίπρας σε εκλογές με όλη την Εκκλησία απέναντί του. Εάν νομοθετήσει παρά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, η Ν.Δ. δεσμεύεται ότι αυτός ο νόμος θα ακυρωθεί και οι ιερείς θα επανέλθουν στο Δημόσιο».
  • «Βασική αρχή της Ν.Δ. είναι ότι δεν θα κάνουμε απολύσεις στο Δημόσιο. Θα επαναφέρουμε την αναλογία 1 προς 5 στις προσλήψεις και άρα, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων θα μειώνεται διαρκώς μέσω των συνταξιοδοτήσεων, ούτως ώστε να γίνουν φοροελαφρύνσεις».
  • «Μπορεί κάποιος να είναι άθεος, αλλά δεν μπορεί να είναι υποκριτής. Ο κ. Τσίπρας λέει ότι είναι άθεος και ταυτόχρονα πηγαίνει στο Άγιο Όρος και μένει 25 λεπτά μόνος του με την εικόνα της Παναγίας. Προφανώς, κοροϊδεύει τους πιστούς».
  • «Χωρίς να μεταχειριστούμε τα δόλια μέσα που έχει χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ -ψευδομάρτυρες, συκοφαντίες, Ρασπούτιν κλπ- θα ψάξουμε θέματα που έχουν προκύψει για τα οποία υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις. Π.χ. το θέμα της ΔΕΠΑ είναι ο ορισμός του Ειδικού Δικαστηρίου».
Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι