• 23 Φεβρουαρίου, 2020

Άδωνις: Ο κ. Τσίπρας επενδύει στον εθνικό διχασμό


 
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων, επισημαίνοντας τα εξής:

  • «Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε, και εμένα προσωπικά, για καλλιέργεια διχασμού στη χώρα. Η περίπτωση των συντάξεων και ο τρόπος που έγινε, δείχνει ποιος πραγματικά καλλιεργεί το διχασμό στην Ελλάδα. Ο ίδιος επενδύει στον εθνικό διχασμό, αλλά αυτό δεν θα τον σώσει».
  • «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης διαφωνούσαν στη Βουλή για το Σκοπιανό, ο κ. Ζάεφ έκανε την εξής δήλωση: Είμαι Μακεδόνας, ομιλώ τη μακεδονική γλώσσα και πλέον κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει αυτό. Άρα, απάντηση στη διαφωνία Τσίπρα – Μητσοτάκη έδωσε ο συνέταιρός σας στη συμφωνία. Την ώρα που ο κ. Τσίπρας μας έλεγε ότι έστειλε αυστηρά μηνύματα στον κ. Ζάεφ, εκείνος τον έκανε ρεζίλι. Αν ο κ. Τσίπρας του έστειλε αυστηρά μηνύματα, τότε σίγουρα ο κ. Ζάεφ δεν τα έλαβε».
  • «Ποτέ η Ν.Δ. δεν μίλησε για προδοσία. Απλά εσείς έχετε υποχωρήσει από την αρχική σας θέση. Πάντα Μακεδονία λέγατε τα Σκόπια και τώρα θα αναγκαστείτε να τη λέτε Βόρεια Μακεδονία. Είναι προφανές ότι τις συντάξεις τις πήρατε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έγινε ανταλλαγή και πολιτική συναλλαγή. Θα κριθείτε από τον ελληνικό λαό γι’ αυτό».
  • «Ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα περίπου 70 λεπτά. Ενώ προκλήθηκε πολλές φορές, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο όνομα Πετσίτη. Δεν άκουσε ότι ένας φίλος του – που έβγαζε φωτογραφίες στο γραφείο του – από 5.000 ευρώ έχει ξαφνικά 200.000 ευρώ εισόδημα και ότι έπαιρνε χρήματα από τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη; Ο κ. Τσίπρας δεν είχε να πει το παραμικρό; Μπράβο, κύριε Πρωθυπουργέ. Αυξήσατε πράγματι το βασικό μισθό, αλλά όχι σε όλους τους Έλληνες. Μόνο στον κ. Πετσίτη».
  • «Δεν έχω ακούσει ποτέ Πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο να αναφέρεται με τόσο χυδαίο τρόπο. Όταν ο κ. Τατσόπουλος ήταν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια χαρά. Τώρα ο κ. Τσίπρας τον αποκαλεί “απολειφάδι”. Δεν ήταν “απολειφάδι” όταν ήταν βουλευτής του, έγινε τώρα που ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση. Αλλά αυτός είναι ο κ. Τσίπρας, ένας Πολάκης χωρίς μούσια».
Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...