• Σεπτέμβριος 23, 2019

Άδωνις: Οι Έλληνες ζουν και αναπνέουν για την ημέρα που θα φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα


 
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ», στον Alpha, και στους δημοσιογράφους κ. Ράνια Τζίμα και κ. Σπύρο Λάμπρου, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

  • «Σε μια Δημοκρατία μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε δια της βίας. Είναι δικαίωμα όποιου θέλει να πάει στο Πολυτεχνείο και να καταθέσει στεφάνι. Χρειάζεται την άδεια του Ρουβίκωνα και των αντιεξουσιαστών;».
  • «Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζουμε τους προπηλακισμούς. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας συνεχόμενης ανομίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, αλλά αυτή είναι “η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ”. Το κράτος θα επανέλθει. Γι’ αυτό θα ψηφίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
  • «Η κυβέρνηση δεν πήρε “πράσινο φως” για τη μη περικοπή των συντάξεων. Οι συντάξεις έχουν ήδη περικοπεί. Ο κ. Τσίπρας “πέτυχε” να ακυρωθεί ένα μέτρο που μόνο ο ίδιος είχε ψηφίσει. Πανηγυρίζει την κατάργηση του δικού του νόμου, κατηγορώντας την αντιπολίτευση, η οποία δεν τον είχε ψηφίσει και ζητούσε από την πρώτη μέρα την κατάργησή του».
  • «Έχετε φέρει την Ελλάδα σε απόγνωση. Όλοι ζουν και αναπνέουν για τη μέρα που θα φύγετε. Μόνο αυτό ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό. Κάντε επιτέλους εκλογές να σας “μαυρίσουν” και να το ευχαριστηθούν».
Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...