H “FREI S.A.” επίσημος συνεργάτης της “EXPO-2017” του Καζακστάν

Υστερόγραφα Team
Posted on May 26, 2017, 7:11 am
19 secs

 

15 ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της “EXPO-2017”, της διεθνούς έκθεσης που θα λάβει χώρα στην Αστάνα του Καζακστάν, για το διάστημα 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Με κεντρικό της θέμα την ενέργεια και τις μελλοντικές ενεργειακές λύσεις για την αντιμετώπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων, αλλά και τα εξίσου σημαντικά ζητήματα της μείωσης των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, την ενεργειακή απόδοση και την καθολική πρόσβαση στην ενέργεια, όπως επίσης και με την πραγματοποίηση περισσοτέρων από 3.000 πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της χρονιάς παγκοσμίως, όπως άλλωστε συμβαίνει με τη διοργάνωση κάθε διεθνούς έκθεσης.

Αναφορικά με τη χώρα μας, η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Αθήνα δρα ενεργά για την προώθηση των δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και των πάσης φύσεως γεγονότων που σχετίζονται με την έκθεση, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με το δικό της περίπτερο, υπογράφοντας σχετικό μνημόνιο συνεργασίας στα μέσα Φεβρουαρίου.

Με τη βοήθεια επίσης της Πρεσβείας, μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού στην Ελλάδα, η “FREI S.A.”, υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία “Complete Service” του Καζακστάν και γίνεται έτσι ο επίσημος και μοναδικός τουριστικός εταίρος της “EXPO-2017” στην Ελλάδα.

Υλοποιώντας έτσι τον στόχο της εταιρείας, που είναι η παροχή βοήθειας στους εταίρους της, ώστε να μειώσουν το κόστος των επαγγελματικών ταξιδιών, διευκολύνοντας τις διαδικασίες για τον ταξιδιώτη και προσφέροντας άριστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Η συνεργασία με την “FREI S.A.” αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους διοργανωτές αναφορικά με την τουριστική προβολή και απήχηση της “ΕXPO-2017” στη χώρα μας, όπως παράλληλα αποτελεί και ένα επίτευγμα για την ίδια την Πρεσβεία του Καζακστάν στην Αθήνα, που με την κινητοποίησή της έχει συμβάλει στη γνωστοποίηση όσων πρόκειται να συμβούν το φετινό καλοκαίρι στη μαγευτική πρωτεύουσα της Γης της Μεγάλης Στέπας.

Η Πρεσβεία με μήνυμά της, καλεί τους Έλληνες πολίτες, τους ομογενείς από το Καζακστάν, αλλά και τους Καζάκους που διαμένουν στη χώρα μας, να επισκεφθούν το Καζακστάν αυτό το καλοκαίρι, συνδυάζοντας έτσι την επίσκεψη των εκθεσιακών περιπτέρων όλων των χωρών της έκθεσης, την ξενάγηση στη χώρα αλλά και τις νέες τάσεις του παγκόσμιου τουρισμού στο Καζακστάν. Ιδιαιτέρως, λόγω της ευελιξίας που προσδίδει το δικαίωμα που απολαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες από 1/1/2017 να ταξιδεύουν στο Καζακστάν χωρίς το προαπαιτούμενο της θεώρησης εισόδου για ένα διάστημα 30 ημερών.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η καθιερωμένη από την 1η Ιανουαρίου του 2017 ελεύθερη είσοδος στο Καζακστάν χωρίς βίζα και η παρουσία του επίσημου ταξιδιωτικού πράκτορα στην Ελλάδα στο πρόσωπο της FREI S.A. θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την επίσκεψη στην Αστάνα».

H έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει 5 εκατομμύρια επισκέπτες, το 85% των οποίων θα προέρχεται από το Καζακστάν, ενώ το 15% θα ταξιδέψει από άλλες χώρες. Οι προσδοκίες για τις διεθνείς αφίξεις είναι ήδη μεγάλες, καθώς αναμένεται να μεταβεί στην Αστάνα σημαντικός αριθμός τουριστών από ευρωπαϊκές χώρες, με 55.000 συμμετέχοντες κατά μέσο όρο ανά ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό, η βοήθεια της “FREI S.A.” είναι πολύτιμη, καθώς οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες μπορούν μέσω της ιστοσελίδας www.expo2017.frei.gr να βρουν πληροφορίες σχετικά με την “EXPO-2017” της Αστάνα και για τα ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα για τους Έλληνες τουρίστες, με διαμονή σε ξενοδοχεία από 3* μέχρι 5*.

 

Η «Σφαίρα», το περίπτερο του Καζακστάν 

 

Σχέδιο του ελληνικού περιπτέρου

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι