Χρηστίδης: Η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται με… τα γούστα Τσίπρα-Καμμένου


 
 
 

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ”
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΣΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΡΑ
 
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος σφιχταγκαλιάζονταν το Γενάρη  και το Σεπτέμβριο του 2015 στην πλατεία Συντάγματος δείχνοντας ότι θέλουν να κάνουν μαζί μια συγκυβέρνηση. Έχουν φέρει μέτρα με συγκεκριμένες συνέπειες στον ελληνικό λαό, έχουν αφήσει τη χώρα να ζει αυτήν την παρωδία την ώρα που οι ευρωπαϊκές και οι διεθνείς εξελίξεις απαιτούν από την Ελλάδα φωνή. Βλέπουμε τον κ. Ερντογάν τι λέει, τον κ. Ράμα, τον κ. Ζάεφ. Βλέπουμε αλληλοεκβιασμούς ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο.
Έχουν πιάσει ανασφάλειες τους βουλευτές και τους υπουργούς και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όπως τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κ. Χρυσοβελώνη, την κ. Κουντουρά και πολλούς άλλους ακόμα οι οποίοι είναι άνθρωποι που ξεκίνησαν από την ΝΔ και θα καταλήξουν στον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι βουλευτές. Ο κ. Καμμένος δεν ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε ξανά μια από τις γνωστές πιρουέτες τις οποίες έχουμε δει τόσες πολλές φορές. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει η Συμφωνία των Πρεσπών που είναι μια συμφωνία προβληματική με πολύ περισσότερα προβλήματα και εμπόδια για το μέλλον. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ θα κινηθεί ενιαία και αυτό διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο, η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται με τα γούστα του ενός και του άλλου. Υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν δουλειά, υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στα νοσοκομεία της χώρας τα οποία δεν έχουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν οι άρρωστοι.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολιτικά δεν στέκεται, έχουμε πάρα πολλές προκλήσεις μπροστά μας. Και στην ίδια την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρχίσει να ασφυκτιούν επειδή δεν ξέρουν τί θα τους ξημερώσει.
Ο κ. Τσίπρας έχει δείξει ότι ανά πάσα στιγμή  μπορεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία, χωρίς να λαμβάνει καν υπόψη του την κοινοβουλευτική του ομάδα. Όμως τα προβλήματα “τρέχουν”, οι εξελίξεις γύρω από τη χώρα είναι εδώ, τα μακροοικονομικά στοιχεία είναι εξαιρετικά δυσοίωνα.. Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι θα ξαναπάρει την μπάλα στα χέρια του και θα παίζει με τη χώρα. Έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα τραγικά στοιχεία από την πυρκαγιά στο Μάτι που κανείς δεν ξεχνά ότι την ώρα που ήταν μαζεμένο το μισό υπουργικό συμβούλιο υπήρχαν νεκροί και συμπεριφέρονταν σαν να μην το ξέρουν. Έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας όσα γίνονται με τη δικαιοσύνη τις τελευταίες μέρες. Όλα δείχνουν ότι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της χώρας χρειάζονται μια αλλαγή και αυτήν δεν μπορούν να τη φέρουν στη χώρα ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προωθούμε επιχειρηματικές και επενδυτικές συνεργασίες στον τομέα του τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την παρακάτω ανάρτηση...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάθμισε το κύρος της Ελλάδας

  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου,...

Κωνσταντέλλος κατά Ζαφειρόπουλου για τα… “φάλτσα” της Αποκεντρωμένης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έβαλε στο στόχαστρό...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»

 Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το...

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

 Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο...

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

    Ο Ματίας Λεσόρ μετατρέπει σε … ΟΑΚΑ το studio...

Μπλέξαμε… (σε ανατροφοδούμενη αβεβαιότητα, ακρίβεια, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής)

Έχει τις χαριτωμένες στιγμές της η ανάλυση των διεθνών...

Μαρία Δεναξά: Παντού στην Ευρώπη έχουμε περάσει σε φάση πλήρους αποσύνθεσης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»

 Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτιπου...

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

 Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω της συμμετοχής τους στο...

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

    Ο Ματίας Λεσόρ μετατρέπει σε … ΟΑΚΑ το studio του ΟΠΑΠ Game Time τραγουδώντας με ντουντούκα το αγαπημένο του σύνθημα! Ο Γάλλος σέντερ των «πράσινων»,...