Σταυρό από Χατζηδάκη στον Φεύγα!


 
 
Θερμή υποστήριξη είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, από τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.
 
Ο Κωστής Χατζηδάκης προλόγισε τον παλιό του συνεργάτη στην πετυχημένη εκδήλωση του Βασίλη Φεύγα για τους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας. Ο πρόλογος του Κωστή Χατζηδάκη δεν έκρυβε μόνο θερμά λόγια αλλά και εκπλήξεις, καθώς αποκάλυψε πως ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης «έκλεψε» τον Βασίλη Φεύγα από το γραφείο του στην Ευρωβουλή, το 2003 όταν ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.
 
 
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Αιτωλοακαρνάνες να «σταυρώσουν» με τη ψήφο τους τον Βασίλη Φεύγα για τρεις λόγους:

  • Για το ήθος του επισημαίνοντας ότι στη σημερινή εποχή χρειαζόμαστε ανθρώπους στην πολιτική με το ήθος του συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
  • Για τις νέες ιδέες του και την συμβολή του στην ανανέωση του πολιτικού τόπου.
  • Για το πείσμα του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

 
«Ο Βασίλης Φεύγας για να φτάσει σήμερα εδώ διένυσε μια τεράστια απόσταση. Δεν ήταν πλούσιος, δεν ήταν «ευγενής», δεν είχε ευνοϊκό σημείο αφετηρίας στη ζωή του. Ο Βασίλης είναι ένας από εσάς, ένας από εμάς. Ανέβηκε σκαλί-σκαλί μέχρι τον 6 όροφο και όχι με το ασανσέρ. Τέλειωσε με επιτυχία τις σπουδές του εδώ, έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία, παράλληλα με τη δουλειά του στο γραφείο, πέτυχε να τον διαλέξει ως συνεργάτη του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένα πετυχημένος άνθρωπος και ένας πετυχημένος οικογενειάρχης.
Το συμπέρασμα είναι πάρα πολύ απλό: Σταυρώστε τον. Σταυρώστε τον Βασίλη Φεύγα στις εκλογές…Είμαι βέβαιος ότι ο Βασίλης θα είναι ένας καλός βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και θα ανανεώσει την πολιτική ζωή στο νομό του. Αξίζει να τον τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του Κυριάκου και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί αυτή η επιλογή. Είμαι βέβαιος με τη δύναμη του Θεού και τη δική σας δύναμη ο Βασίλης Φεύγας θα είναι ένας από τους Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας!»

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Λευτέρης Κουσούλης: Τα Τέμπη είναι κρατικό έγκλημα

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Άρης Πορτοσάλτε: Μια ομάδα μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Ήθελα να δω τον Πρωθυπουργό...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε δεκαετίες, η Προεδρευόμενη διάσταση του πολιτεύματός μας έχει πρωθυπουργικό αποτύπωμα. Ειδικά μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του...

Διονύσης Μαρίνος: Κρυφός πόθος ενός συγγραφέα είναι να διαπιστώνει πως προηγούμενα βιβλία του ζουν ακόμη, αντέχουν στον καιρό

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Στο αποτύπωμα ιδεών που αφήνει κάθε βιβλίο, αναφέρθηκε ο καλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Διονύσης Μαρίνος. Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο αλλά και στο περιθώριο...