Νίκες για τους «αιώνιους» πριν τις «μάχες» στην Ισπανία

 
 
 
To Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Σπανούλη στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπασκόνια και αύριο για τους Over/Under 8,5 πόντους του Γκιστ στο παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπάγερν
 
Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Euroleague, με τη διπλή αγωνιστική που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα. Οι δύο ελληνικές ομάδες παίζουν αρχικά εντός έδρας και είναι φαβορί για τη νίκη, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ισπανία, για να δώσουν τις «μάχες» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Μπασκόνια. Ο απολογισμός του στην Euroleague είναι 10 νίκες και 6 ισοπαλίες. Θα κυνηγήσει τη νίκη για μη χάσει την επαφή του με την τετράδα και να αντιμετωπίσει χωρίς άγχος την Πέμπτη τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται αύριο (21:00) τη Μπάγερν. Μετράει 7 νίκες και 9 ήττες και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, στην προσπάθειά του να μπει στην οχτάδα των Playοffs. Ακολουθεί, την Παρασκευή, η αναμέτρησή του με τη Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη.
 
Ο Σπανούλης πετυχαίνει 11,2 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα
 
Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπασκόνια.
Συνολικά, έχει σημειώσει 179 πόντους στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 11,2 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 21 πόντοι, που σημείωσε στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια. Στον αγώνα του πρώτου γύρου με τη Μπασκόνια πέτυχε 11 πόντους.
 
Το ρεκόρ του Γκιστ οι 19 πόντοι στον αγώνα με την Κίμκι
 
Αύριο το Pamestoixima.gr θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 8,5 πόντους του Τζέιμς Γκιστ στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπάγερν.
Ο Γκιστ έχει σημειώσει 128 πόντους στην Euroleague, με μέσο όρο τους 8 πόντους ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 19 πόντοι στο παιχνίδι με την Κίμκι. Στην πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μπάγερν, στο Μόναχο, σημείωσε 7 πόντους.
 
Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out
 
Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.
Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.
 
 
 

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα....

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Μανώλης Κοττάκης: Οι διπλές εκλογές τον Ιούνιο ίσως είναι η λύση

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει ότι δέχεται...

Δημήτρης Καμπουράκης: Εδώ βασιλεύει η έξυπνη ατάκα

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης Πηγή: liberal.gr Εγώ θα επιμείνω να μην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

“Σκοπός της τραγωδίας είναι η κάθαρση”…

Ο τέως Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βρίσκεται εκ των πραγμάτων στο κέντρο της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Ως το κεντρικό πρόσωπο του δράματος, και...

Το “κόκκινο τείχος”. Στο 5% (ξανά) το προβάδισμα Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

Οι δημοσκοπήσεις, στις ΗΠΑ πάντα, λένε την αλήθεια. Πάντα. Αρκεί να διατηρεί κανείς την ψυχραιμία, την υπομονή και την οξυδέρκεια να τις διαβάζει και...

Μαρία Δεναξά: Στη Γαλλία αναζητούν… ανέργους για το πολεμικό μέτωπο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά σχολίασε με νόημα την... αγγελία εξεύρευσης στρατιωτών, από το καθεστώς Μακρόν...