Μητσοτάκης: Θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών


 
Στην ανακοίνωση της τελικής σύνθεσης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρυτανία προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, όπου παρευρέθη σήμερα το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, το ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας θα συμπληρώσουν, εκτός από τον εν ενεργεία βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, δύο ακόμη πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία ανάμειξη με την κεντρική πολιτική σκηνή και σηματοδοτούν το στοίχημα της ΝΔ για ανανέωση. Αυτά είναι αφενός ο νέος επιχειρηματίας Κλεομένης Λάππας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, αφετέρου η Πλαστική Χειρουργός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, η οποία επελέγη μέσω της διαδικασίας του Μητρώου Στελεχών του κόμματος.
Στην ανακοίνωση αυτή προέβη ο κ. Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, στην οποία τον συνόδευε και ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Φάνης Σπανός. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίαας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κ. Σπανός θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ζητώντας από τα τοπικά στελέχη να στηρίξουν τον προεκλογικό αγώνα. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον Κώστα Μπακογιάννη για το σπουδαίο έργο του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ένας εξαιρετικός Δήμαρχος Αθηναίων.
Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει το έργο της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Λαμίας- Καρπενησίου, για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, και ότι σε δεύτερη φάση θα προχωρήσει και το έργο του οδικού άξονα Καρπενήσι – Αγρίνιο.
O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε ότι το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει ως στόχο να κάνει καλύτερη τη ζωή των πολιτών, και αναφέρθηκε ειδικά σε τέσσερις δεσμεύσεις: Σημαντική μείωση των φόρων, επενδύσεις και δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, έμφαση στην ασφάλεια, και υψηλής ποιότητας δημόσια παιδεία. Σχετικά με την τελευταία δέσμευση, μάλιστα, υπενθύμισε το σχέδιό του για ένα δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας καθώς και για στήριξη της ειδικής αγωγής με τακτικές προσλήψεις εξειδικευμένων εκπαιδευτικών.
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης έκανε πολλές τιμητικές αναφορές στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στον οποίον, όπως είπε χαρακτηριστικά “η Ευρυτανία χρωστάει πολλά”.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία στάση στη Μακρακώμη όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μακρακώμης. Στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας απένειμε τιμητική πλακέτα η ΔΗΜΤΟ Μακρακώμης καθώς και οι εμπορικοί σύλλογοι Μακρακώμης και Σπερχειάδας. Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι μεσολαβούν μόνο 112 ημέρες μέχρι την 26η Μαΐου που θα γίνουν οι ευρωεκλογές αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές. σε αυτό το διάστημα ζήτησε να μην υπάρξει εφησυχασμός στα στελέχη αλλά και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και να μην επαναπαυτούν από τις δημοσκοπήσεις. Υπερτόνισε τη σημασία των περιφερειακών εκλογών και επανέλαβε τη στήριξη που δείχνει στον Φάνη Σπανό. Σχολίασε επίσης την κεντρική πολιτική επικαιρότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αναδύεται μία δυσωδία από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη Βουλή.  Επανέλαβε, τέλος, για άλλη μία φορά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονες δεν την έδωσε μόνο ο κύριος Τσίπρας αλλά και ο κ. Καμμένος που τώρα φοράει στολή Μακεδονομάχου.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάθμισε το κύρος της Ελλάδας

  Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου,...

Κωνσταντέλλος κατά Ζαφειρόπουλου για τα… “φάλτσα” της Αποκεντρωμένης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έβαλε στο στόχαστρό...

Η Σία Κοσιώνη… τρολάρει τον Κώστα Μπακογιάννη

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό –...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»...

Άρης Πορτοσάλτε: Εμείς αποφασίζουμε. Δική μας θα είναι η ψήφος

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Η πολιτική είναι σκληρή και...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot

Αύριο στις 21:00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ Ποσό – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση αφού, έπειτα...

Οι “διασημότητες” που δεν φέρνουν, αλλά… διώχνουν ψήφους από τα κόμματα

Μια χώρα σε διαρκή... παρεξήγηση με την πραγματικότητα. Η Ελλάδα των μνημονιακών σοκ, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εξάρτηση από τα...

Μιχάλης Ψύλος: Μέχρι πότε θα συνεχίζεται ο πόλεμος

Γράφει ο Μιχάλης Ψύλος Πηγή: εφημερίδα "Ναυτεμπορική"     «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι στωϊκοί φιλόσοφοι. Δεν υπάρχει κακό που να μη γεννάει και κάποιο καλό....