Κικίλιας: Ο ελληνικός λαός κουράστηκε να ακούει τα ίδια ψέματα από τον κ. Τσίπρα


 
Eπίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε για «ανθρωποφαγία», εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.
Μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε πως κανείς δεν θα ξεχάσει «την εικόνα του συγκινημένου πρώην πρωθυπουργού και κορυφαίου δικαστικού, Παναγιώτη Πικραμμένου, από το βήμα της Βουλής, μπροστά σε 300 βουλευτές και 10 εκατομμύρια Έλληνες, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διέσυρε έναν άξιο και καθαρό δικαστικό, έναν πολύ ωραίο άνθρωπο που είναι και προσωπικός μου φίλος, για τον οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της χώρας για κάποιες μέρες. Και τον διαπόμπευσαν με βάση κάποιους “προστατευόμενους” μάρτυρες, κάποιους κουκουλοφόρους».
Μιλώντας για «ανθρωποφαγία», ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «υπουργούς και παρατρεχάμενους του ΣΥΡΙΖΑ», που ανήγγειλαν ότι ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, το οποίο θα οδηγούσε σε απίστευτες εξελίξεις και θα έφερνε πολιτικό σεισμό. «Αυτοί οι άνθρωποι πώς πρέπει να αισθάνονται; » αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Τους κρέμασαν στα μανταλάκια για μήνες, γιατί δεν μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πολιτικά το βάρος των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή πριν από έναν χρόνο, εξυφαίνεται ένα σενάριο πολιτικής σπέκουλας και παραφιλολογίας, το οποίο ενισχύεται από τον κ. Παπαγγελόπουλο και σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι προανήγγειλαν διώξεις, δημοσιογράφοι προανήγγειλαν χρηματισμούς πολιτικών. Δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ σε λογαριασμό πολιτικού. Τι έχουν να πουν για τον Αντώνη Σαμαρά; Ποιον έχουν στοχοποιήσει τώρα; Τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη; Δεν είναι πολιτική δίωξη αυτό;». Επισήμανε, δε, πως η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της.
Αναφορικά με την εξαγγελία Μητσοτάκη για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, ο κ. Κικίλιας τη χαρακτήρισε πολύ σημαντική, προσθέτοντας πως η μεσαία τάξη είναι ο σταθεροποιητικός παράγοντας της κοινωνίας και πως απορροφά όλους τους κραδασμούς και τις μεταρρυθμίσεις. «Διαλύθηκε από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι φορολόγησε ταξικά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι θα μειώσει πάση θυσία τη φορολογία για να πάρει ανάσα η μεσαία τάξη και να αποκατασταθούν οι νοικοκυραίοι. Μείωση της φορολογίας, επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, τάξη και ασφάλεια στις γειτονιές μας, αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας. Αυτά λέμε, με αυτά πάμε στις εκλογές».
Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. «Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό. Με τεχνάσματα και παιχνίδια, προσπαθώντας να πληγούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και ειδικά η ΝΔ, επειδή ακριβώς φοβάται την αλήθεια, δεν μπορεί να έχει πολιτικό μέλλον. Είτε στις 26 Μαΐου είτε πριν ή μετά, στις τέσσερις κάλπες θα έχουμε τέσσερις νίκες με καθαρό μήνυμα. Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ, οι Έλληνες εμπιστεύονται το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κικίλιας εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωραίο, αλλά δεν έχει δράκο. Ο ελληνικός λαός κουράστηκε να ακούει τα ίδια ψέματα από το 2015. Υπάρχει μια σιωπηλή πλειοψηφία που περιμένει να εκφραστεί στις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που μιλάει οριζόντια στην ελληνική κοινωνία. Ανέχεται και δέχεται τη διαφορετική άποψη. Στις τάξεις μας βρίσκονται δεξιοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι και όλοι μαζί συνθέτουμε μια μεγάλη παράταξη. Θα αποτυπωθεί αυτό στις εκλογές. Μετά τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να βρει ένα άλλο αφήγημα όταν εμείς θα πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά και θα διερευνούμε τα πραγματικά σκάνδαλα, ό,τι έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης: Η Αντιπολίτευση δεν νοιάζεται για τα θύματα, αλλά για τις δημοσκοπήσεις

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε μία απεγνωσμένη και έξαλλη...

Προλαβαίνει ο Μητσοτάκης να… κλωνοποιήσει τον Βορίδη;

Ο πρόλογος της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης της πρότασης...

Προκόπης Παυλόπουλος: Να διαδραματίσει η Ευρώπη τον ρόλο που της αναλογεί

Στην ομιλία του με τίτλο «Πρόσφατες εξελίξεις της Μεταναστευτικής...

Κωστής Χατζηδάκης: Το μεταρρυθμιστικό έργο μας συνεχίζεται

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και...

Newsletter



spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τέχνη

  Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν;...

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

 Μαζί της ο χορηγός της στο διαγωνισμό, το Eurojackpot   ...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε...

Νίκος Μπογιόπουλος: Το Βατερλό της κυβέρνησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τέχνη

  Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι το κοινό σημείο του αθλητισμού με την υποκριτική; Αν ήταν στο χέρι του,...

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

 Μαζί της ο χορηγός της στο διαγωνισμό, το Eurojackpot   Πόλος έλξης ήταν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα, στο οποίο βρέθηκε η ΜαρίναΣάττι...

Τρεις παραιτήσεις που προκάλεσαν (βαθιά) ρωγμή στον καθρέφτη (του πυρήνα της εξουσίας)

Στην αδιατάραχτη Δημοκρατία στην οποία συμβιώνουμε εδώ και πέντε δεκαετίες, η Προεδρευόμενη διάσταση του πολιτεύματός μας έχει πρωθυπουργικό αποτύπωμα. Ειδικά μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση του...