Φώφη Γεννηματά: Κανένας άλλος δεν θα αποφασίσει για εμάς

Υστερόγραφα Team
Posted on September 24, 2017, 8:09 pm
1 sec

 

Σημεία ομιλίας της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στον Πύργο Ηλείας

 

“Η σκυτάλη είναι στα χέρια των προοδευτικών πολιτών”

Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε συντρόφισσες και σύντροφοι, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα χέρια σας, είναι στα χέρια των προοδευτικών πολιτών.

Εμείς θέλουμε μεγάλη συμμετοχή στις 5 του Νοέμβρη και δεν πρέπει να πάμε μετά τις 5 του Νοέμβρη.

Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα σε αυτόν τον τόπο για να ασχολούμαστε εμείς επί μακρόν με τα εσωτερικά μας .

Δεν υπάρχει περιθώριο λοιπόν για άλλες καθυστερήσεις. Πρέπει να τελειώνουμε με τις διαδικασίες να προχωρήσουμε στην εκλογή των νέων οργάνων γιατί το στοίχημα είναι η ενιαία λειτουργία, το αξιόμαχο της παράταξης.

Λένε πολλοί «Και τι θα γίνει μετά; Θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ; Θα διαλυθούν τα Κόμματα; Θα είναι ενιαίος ο φορέας; Θα είναι νέος ο φορέας;»

Να τελειώνουμε με τα ψευτοδιλήμματα. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι ο νέος ενιαίος φορέας να λειτουργεί αυτόνομα, με εκλεγμένο Πρόεδρο, με εκλεγμένα όργανα, όχι διευθετήσεις κορυφής,  όχι συνεννοήσεις των ελίτ.

Η Κεντροαριστερά είναι κινηματική διαδικασία, είναι υπόθεση των προοδευτικών πολιτών, δεν είναι υπόθεση των Προέδρων και των επικεφαλής.

Και αν αυτό το εγχείρημα αποκτήσει δυναμική το επόμενο διάστημα και υπάρξει και η κατάλληλη όσμωση μεταξύ μας και εμπιστοσύνη, τότε θα κληθούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας και θα τις πάρουμε εμείς για το Κόμμα μας και κανένας άλλος δεν θα αποφασίσει για μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, την πραγματική ελπίδα. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη δυναμική.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι