Φεύγας: Το αίτημα της ΝΔ για εκλογές φαίνεται σήμερα ως η μόνη λύση

Υστερόγραφα Team
Posted on October 03, 2016, 4:30 pm
1 sec
screen-shot-2016-09-21-at-9-48-00-pm

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας σχολίασε τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα εκείνης που δημοσιεύτηκε στην “Αυγή της Κυριακής”.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Φεύγας επεσήμανε τα εξής:

“O ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιούνιο και έπειτα προσπάθησε να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον εκλογικό νόμο και τις τηλεοπτικές άδειες. Να θέσει δηλαδή στην δημόσια ατζέντα θέματα όπου πίστευε ότι έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα και να μετατοπίσει τη συζήτηση σε ζητήματα πέραν της οικονομίας.

Η στρατηγική αυτή δεν του βγήκε και αυτό αποτυπώθηκε τόσο στη δημοσκόπηση της Αυγής, όσο και στις υπόλοιπες που δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο.

Στην δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα (που ορίζει τη δημόσια ατζέντα) προστίθεται και το έλλειμα ικανότητας διακυβέρνησης τόσο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και στο σύνολο της κυβέρνησης.

Το αίτημα για πρόωρες εκλογές που διατύπωσε η αντιπολίτευση (και τότε φάνταζε ως αρκετά πρόωρο) σήμερα φαίνεται, περισσότερο από ποτέ ως η μόνη λύση.

Πρωτίστως για να αποκτήσει ο τόπος Πρωθυπουργό και κυβέρνηση η οποία θα μπορεί να σταθεί στο ύψος και να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα των περιστάσεων”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι