Το Twitter… στα καλύτερά του, με την ταινία για τον Obi-Wan Kenobi

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on August 18, 2017, 9:55 am
11 secs

Είναι από τις στιγμές που, κοντοστέκεσαι και απολαμβάνεις τη δυναμική την οποία μπορούν να προσδώσουν τα social media σε μια ιδέα. Ιδίως το Twitter, περισσότερο “εγκεφαλικό” και στρατηγικά στοχευμένο, σε σχέση με το Facebook.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μερικά λεπτά από τη διαρροή της είδησης ότι η Disney και η Lucasfilm έχουν αποφασίσει να φέρουν στη μεγάλη οθόνη για αυτόνομη ταινία για τον Obi-Wan Kenobi, στα πρότυπα της ταινίας “Rogue One”, και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του “Πολέμου των Άστρων”… πήραν φωτιά.

Το “Star Wars” κατάφερε διαμέσου των τελευταίων δεκαετιών να εξελιχθεί στο πιο συναρπαστικό φαινόμενο του παγκόσμιου κινηματογράφου, και μια ταινία για τον αγαπημένο Jedi Master προφανώς και θα σπάσει τα ταμεία, από πλευράς εισπράξεων και ενδιαφέροντος.

Στο Twitter μάλιστα… συγκεντρώονται υπογραφές ώστε, η εταιρεία παραγωγής του “Πολέμου των Άστρων” να προσλάβει για τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi τον Ewan McGregor, ο οποίος τον είχε υποδυθεί στη νεώτερη τριλογία του George Lucas, στα Επεισόδια 1, 2 και 3, ενώ στην πρώτη τριλογία, τον ρόλο ειχε ο θρυλικός σερ Alec Guinness.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος