Το Twitter αποθεώνει τη Selena Gomez που… ντρόπιασε τον Justin Bieber

Υστερόγραφα Team
Posted on August 15, 2016, 4:54 pm
selena-gomez-timeline-intro-billboard-650

Το άλλοτε αγαπημένο εφηβικό ζευγάρι της Αμερικής έγινε και πάλι πρώτο θέμα στα κοινωνικά μέσα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, όταν η Selena Gomez… ντρόπιασε τον Justin Bieber στο Instagram, και το Twitter την αποθέωσε.

Ο διάσημος τραγουδιστής, απείλησε τους followers που έχει στο Instagram, ότι θα τους διαγράψει, ή ότι θα μετατρέψει τον λογαριασμό του σε “κλειστό”, μετά από ωκεανό αρνητικών σχολίων κάτω από μια φωτογραφία του με τη νέα σχέση του, Sofia Richie.

Η Selena Gomez… πήρε πάσα και απάντησε στον Justin Bieber ότι θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό σε όλους εκείνους τους οπαδούς που τον στήριξαν τόσα χρόνια, και του πρότεινε να μην δημοσιοποιεί την προσωπική ζωή του.

Ο Justin Bieber πέρασε στην αντεπίθεση, και άφησε αιχμές κατά της Selena Gomez, ότι εκείνη χρησιμοποίησε τη σχέση τους για να κερδίσει η ίδια δημοσιότητα στο παρελθόν, και η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός “έγραψε” με την απάντησή της. “Όπως ήσουν άπιστος στη σχέση μας, και εγώ σε συγχωρούσα, έτσι είσαι άπιστος και απέναντι στους θαυμαστές σου”.

Το… πανηγύρι που ακολούθησε στο Twitter ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Screen Shot 2016-08-15 at 4.51.10 PM Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι