Το “Epsilon”… καλωσορίζει τον Δημήτρη Μιχαλέλη. Η ανακοίνωση της “μεταγραφής”

Μανώλης Κομνηνός
Posted on June 20, 2018, 10:47 am
5 secs

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Τον Δημήτρη Μιχαλέλη καλωσορίζει και επισήμως στην οικογένειά του ο τηλεοπτικός σταθμός “Epsilon”, δίνοντας έτσι τέλος στο θρίλερ των προηγούμενων ημερών, αναφορικά με το κατά πόσο ο διαχρονικά στενός συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου θα αγκυροβολούσε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ήταν εξαρχής η πρώτη επιλογή του επιτελείου Σαββίδη, καθώς έχει καταγεγραμμένο παρελθόν στα ΜΜΕ, τόσο από την κρατική τηλεόραση, όσο και στον Όμιλο Χατζηνικολάου.

Σημειώνεται ότι, ο Δημήτρης Μιχαλέλης αποτελούσε και την επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη για να “τρέξει” το κανάλι που προσδοκούσε να αποκτήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, και για τον λόγο αυτό είχε αποχωρήσει προ διετίας από τον Όμιλο Real, για να επανέλθει όταν το πρότζεκτ Μαρινάκη “δεν περπάτησε”.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης προστίθεται στους Τζώνη Καλημέρη και Άλκηστη Μαραγκουδάκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει να οργανώσουν το “Epsilon”, και να του δώσουν ουσιαστική υπόσταση, κερδίζοντας τον χρόνο που χάθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση του “Epsilon” αναφέρει τα εξής:

“Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως “σημείο αναφοράς” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.”

Μανώλης Κομνηνός
Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος