Το σχόλιο του Βασίλη Αδαμόπουλου για τη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα

Υστερόγραφα Team
Posted on January 06, 2018, 8:05 pm
1 sec

Με δυο διαδοχικές αναρτήσεις στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Βασίλης Αδαμόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος σχολίασε με νόημα τα εξής:

“Πολλά μπορεί να σχολιάσει κανείς για τη συνέντευξη της Μπέττυς Μπαζιάνα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ήταν αναμφισβήτητη δημοσιογραφική επιτυχία. Τελεία, παράγραφος.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης. Θεωρώ και λανθασμένο και άσκοπο να επιχειρεί κανείς να αντιπαρατεθεί πολιτικά με όσα υποστηρίζει η κ.Μπαζιάνα. Η συνέντευξη ήταν μια πολύ στοχευμένη επικοινωνιακά κίνηση και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μια κίνηση, που απευθυνόταν σε πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο. Και μια κίνηση, που προφανέστατα υποδηλώνει ανησυχία στο κυβερνητικό επιτελείο, αφού ρίχνει στη μάχη ένα άφθαρτο και συμπαθές πρόσωπο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σε μια κρίσιμη στιγμή. Επίσης προφανέστατα αποτελεί αμερικανιά παρότι η ίδια η κ.Μπαζιάνα χαρακτηρίζει ως τέτοιο τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας. Είναι νωπές οι μνήμες των παρεμβάσεων της Μισέλ, κάθε φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα στριμωχνόταν άγρια. Εν κατακλείδι, ασφαλώς ο καθένας σε μια Δημοκρατία έχει δικαίωμα λόγου και διατύπωσης άποψης. Όμως, όταν μιλάμε για δημόσια πρόσωπα, σημασία δεν έχει μόνο τι λες. Αλλά και το πότε και το γιατί το λες. Και κυρίως σε ποιους απευθύνεσαι.”.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι