Το σχέδιο για την… Πρόεδρο Ιβάνκα παραμένει “ζωηρό”

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on March 22, 2019, 1:25 pm
1 sec

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Ο στοργικός πατέρας, που φροντίζει να διαμορφώσει από τώρα τις προϋποθέσεις για μια καινούρια πολιτική δυναστεία στην Ουάσινγκτον, με φυσική κληρονόμο την πρωτότοκη κόρη του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού κυκλοφορεί ένα βιβλίο για τις… ανομολόγητες ακόμη προθέσεις της Ιβάνκα Τραμπ να ακολουθήσει στο μέλλον πολιτική καριέρα, και να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ. Αν μάλιστα, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη γυναίκα που να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο, η δραστήρια κόρη και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, θα ήθελε να είναι εκείνη η οποία θα έγραφε Ιστορία.

Το σενάριο είναι παλιό, και ανά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιμέρους πτυχές του. Η Ιβάνκα Τραμπ χτίζει το δικό της, αυτόνομο προφίλ στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου. Εστιάζοντας στην οικονομία, τις νέες τεχνολογίες αλλά και την… οικογένεια. Και φυσικά, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της, φιλοτεχνώντας μια παρεμβατική δημόσια παρουσία και εικόνα, μέσω του Twitter.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα μοιάζει έτοιμο να την αγκαλιάσει. Εφόσον δεν… κολλήσει μη αναστρέψιμη τοξικότητα από τον πατέρα της.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος