Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε… ακόμη μια ευκαιρία στους ιδιοκτήτες του Mega (να σώσουν το κανάλι)

Υστερόγραφα Team
Posted on March 15, 2018, 5:53 pm
2 secs

 

Ακόμη μια ευκαιρία στους ιδιοκτήτες του Mega να ασχοληθούν σοβαρά με την προσπάθεια διάσωσης του Μεγάλου Καναλιού, έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, με τη σημερινή απόφαση του προέδρου του, Νίκου Σακελλαρίου, να “παγώσει” την απόφαση του ΕΣΡ για “λουκέτο”.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχε προσφύγει το Mega, προκειμένου να διεκδικήσει την αναστολή και αργότερα την ακύρωση της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν εκείνο το οποίο “έριξε” τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον νόμο Παππά, κρίνοντας ότι μονάχα το ΕΣΡ είναι αρμόδιο για τα τηλεοπτικά, και σήμερα “ρίχνει” μια απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής, την οποία θεωρεί αρμόδια.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, εκείνο που έχει σημασία είναι να δοθεί παράταση ζωής στο Μεγάλο Κανάλι, ώστε οι ηρωικοί εργαζόμενοι του, οι οποίοι το κράτησαν όρθιο αν και απλήρωτοι για πάρα πολλούς μήνες, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, και φυσικά να έχουν την ευκαιρία σε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι