Το νέο ρεκόρ του Facebook… σπρώχνει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην πολιτική

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on June 28, 2017, 11:19 am
5 secs

 

Το “πετράδι στο στέμμα” των social media, δηλαδή το Facebook, κατέγραψε ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ, και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κοιτάζει με όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον την… αδιανόητη προοπτική να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το Facebook ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ως το social media με τη μεγαλύτερη κοινωνική δεξαμενή, και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έσπευσε να δηλώσει “περήφανος” για το γεγονός ότι, το δημιούργημά του έγινε τόσο αγαπητό από τους ανθρώπους, και έχει διευκολύνει τη φυσική προδιάθεσή τους να έρθουν ο ένας κοντά στον άλλο.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι φλερτάρει με το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ενεργό πολιτική, ακόμη και να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020, απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, ως ανεξάρτητος. Ο ίδιος φροντίζει επιμελώς τα σχετικά σχόλιά του να μην… κλείνουν την πόρτα σε μια τέτοια προοπτική, και εκ των πραγμάτων κάθε επίτευγμα του Facebook ενισχύει τον… πειρασμό.

 

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος