Το… μενού της εκπομπής “Πάμε Αλλιώς” για το Σαββατοκύριακο

Υστερόγραφα Team
Posted on January 05, 2018, 2:30 pm
2 secs

 

 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας καλεσμένος στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη,» το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Καλεσμένοι επίσης στην εκπομπή οι ηθοποιοί, Δήμητρα Χατούπη και Άκις Βλουτής, μιλούν για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, ενώ αμέσως μετά καλεσμένη στο studio θα είναι η ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου καλεσμένοι στην εκπομπή ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μηλιώκας, συνομιλούν με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, και τραγουδούν για τους τηλεθεατές αγαπημένες επιτυχίες τους.

Επίσης, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στις Βρυξέλλες και με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα 60 χρόνια που Έλληνες ανθρακωρύχοι βρίσκονται και εργάζονται στο Βέλγιο, συνομίλησε με ομογενείς και κατέγραψε την πορεία των περίπου 7000 ελλήνων που ανταποκρίθηκαν στο τότε κάλεσμα της Βελγικής κυβέρνησης.

Η εκπομπή “Πάμε Αλλιώς” της ΕΡΤ, περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

 Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι