Το μεγάλο “ευχαριστώ” της Όλγας για την επέτειο εκλογής της στη Βουλή

Υστερόγραφα Team
Posted on September 16, 2017, 9:26 pm
2 secs

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν ξέχασε τους πολίτες του Ρεθύμνου που την έστειλαν για πρώτη φορά στη Βουλή, στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007.

Έτσι, με μια σχετική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, φρόντισε να πει το δικό της, μεγάλο “ευχαριστώ”.

 

“16 Σεπτεμβρίου 2007 …

Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που εξελέγην πρώτη φορά Βουλευτής στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε η εκλογή του 2009 και πάλι στην Κρήτη.
Μετά ήρθαν οι εκλογές του 2012 και του 2015, πρώτη σε σταυρούς στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.
Η τιμή και η ευθύνη γι αυτή την πορεία ήταν και είναι μεγάλη. Με την ψήφο και την υποστήριξη των πολιτών, υπηρετώ τη χώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, ιστορική συγκυρία.
Είτε ως βουλευτής, ασκώντας τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, είτε ως Υπουργός την περίοδο 2012 – 2014, δουλεύοντας στην πράξη για να βγεί η χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, στην Ελλάδα ξέσπασε μια πρωτοφανής οικονομική κρίση, με τεράστιες κοινωνικές συνέπειες.
Το πολιτικό σύστημα κλήθηκε όχι μόνο να την αντιμετωπίσει, αλλά παράλληλα να αλλάξει και τον ίδιο του τον εαυτό. Να αντιληφθεί τι έφταιξε και φτάσαμε μέχρι το σημείο μηδέν, να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, να βρει λύσεις για το μέλλον.

Η κρίση, όμως, δυστυχώς συνεχίζεται, κυρίως λόγω των επικίνδυνων και παράλογων χειρισμών και της έλλειψης συγκροτημένου σχεδίου της κυβέρνησης από το 2015.

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας. Τώρα, ακόμα πιο πολύ, χρειάζεται να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον. Την πατρίδα και τους ανθρώπους της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Όλγα Κεφαλογιάννη”.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι