Το Μαξίμου συνεχίζει να προσπαθεί να οικοδομήσει επιχείρημα “αντι-κοινωνικού” Μητσοτάκη

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on July 18, 2018, 7:10 pm
1 sec

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Στη στρατηγική οικοδομήσης ενός “αντι-κοινωνικού” προφίλ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζει να κινείται το Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την ομιλία του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του, οι επιτελείς του Πρωθυπουργού εξέδωσαν μια επιθετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας προσπάθησαν, για άλλη μια φορά να μιλήσουν για στοιχεία της ρητορικής καιι της εικόνας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εκτιμούν ότι βάζουν τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι από την κοινωνία.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

 

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας.
Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής