Το… δεύτερο ημίχρονο της απάντησης του Νίκου Αγγελίδη για τα περί Μακρόν και Λεπέν

Υστερόγραφα Team
Posted on May 09, 2017, 3:31 pm
1 sec

Μετά τη θύελλα αντίδρασης που προκάλεσαν τα σχόλια του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατά της ΕΡΤ, με αφορμή σχόλια του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη για τη μάχη Μακρόν-Λεπέν στη Γαλλία, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν οι προσωπικές θέσεις του, το ταίρι του Χρήστου Παγώνη στην εκπομπή “Δέκα στην Ενημέρωση” της κρατικής τηλεόρασης προχώρησε σήμερα στο… δεύτερο ημίχρονο της απάντησής του.

Είχε προηγηθεί χθεσινή, μακροσκελής τοποθέτησή του στα social, αλλά και αντιδράσεις της ίδιας της ΕΡΤ, των εκπροσώπων των δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης, καθώς και της ΕΣΗΕΑ, κατά όσων ήταν… επιπόλαιη στην κριτική του προς τον δημοσιογράφο και συνολικά τη δημόσια τηλεόραση.

Σήμερα, στο ξεκίνημα της εκπομπής “Δέκα στην Ενημέρωση”, που παρουσιάζει με τον Χρήστο Παγώνη, ο Νίκος Αγγελίδης τοποθετήθηκε σχετικά, με εμφανή δόση χιούμορ, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του Ζαν-Λικ Μελανσόν,

“Καμιά φορά, τα σοβαρά είναι αστεία, και τα αστεία σοβαρά. Δεν είναι λογικό το αίτημα να το βουλώσουμε. Δεν εκφράσαμε τη δική μας άποψη. Να σταματήσει η μονταζιέρα, και η προσπάθεια αποδόμησης της ΕΡΤ”, σημείωσε ο Νίκος Αγγελίδης.

“Να μην ηττηθεί το αυτονόητο στη χώρα μας. Έλεος με την κατασκευή ενόχων”, ΄ήταν η σχετική αποστροφή του Χρήστου Παγώνη.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι