Το “Βήμα” αποκαλύπτει πότε θα κάνει ο Τσίπρας εκλογές

Υστερόγραφα Team
Posted on April 02, 2017, 1:13 pm
0 secs

Σε πείσμα όσων επιχείρησαν να σχεδιάσουν τη… δημοσιογραφική κηδεία του Συγκροτήματος Λαμπράκη, για να αναδείξουν τη δική τους περπατησιά στον χώρο του Τύπου, το “Βήμα” και τα “Νέα” παραμένουν σταθερά στις επάλξεις, χωρίς να χάνουν αναγνώστες.

Τα “Νέα” παραμένουν στην κορυφή της κυκλοφορίας σε καθημερινό επίπεδο, ενώ το “Βήμα” διατηρεί… ίχνη της δημοσιογραφικής υπεραξίας που το καθιέρωσε επί σειρά πολλών δεκαετιών στην κυριακάτικη αγορά.

Σήμερα για παράδειγμα, η ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη αναδεικνύει ένα ακόμη σημαντικό και… καίριο θέμα: Το πότε θα επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με το “Βήμα της Κυριακής”, η σχετική απόφαση και στρατηγική επιλογή του Πρωθυπουργού, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, για την αίσια ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Όπως υποστηρίζει λοιπόν το “Βήμα της Κυριακής”, ο Πρωθυπουργός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, στη βάση του πότε θα εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις, το 2018 ή το 2019, καθώς είναι εύλογο να μην επιθυμεί να χρεωθεί τα… απόνερα, και να δυσκολεύσει έτσι την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εφόσον τελικά ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο νικητής των εκλογών, όπως προδικάζουν οι δημοσκοπήσεις.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι