Το απόλυτο τρολάρισμα της συνάντησης Τραμπ-Κιμ, από τον… προξενητή τους. Ο Ντένις Ρόντμαν “γκρέμισε” το Twitter

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on March 30, 2018, 9:32 pm
5 secs

 

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Στα χρόνια που αγωνίστηκε στο NBA, ο Ντένις Ρόντμαν κατάφερε να χτίσει μια θυελλώδη καριέρα πρωταθλητή, αξιοποιώντας τα εκκεντρικά στοχεία της προσωπικότητάς του. Από τα “κακά παιδιά” του Ντιτρόιτ, στους Σικάγο Μπουλς, δίπλα στον μεγαλύτερο αθλητή όλων των εποχών, τον Μάικλ Τζόρνταν.

Μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό μπάσκετ, ο Ντένις Ρόντμαν αξιοποίησε το ταλέντο του στην τηλεόραση, αλλά και… στην πολιτική.

Δηλώνει ταυτόχρονα φίλος του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, και με επισκέψεις του στη Βόρεια Κορέα το προηγούμενο διάστημα, φρόντισε να καλλιεργήσει ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα στους δυο ηγέτες.

Κάπως έτσι, και καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επικείμενη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, η παρακάτω ανάρτηση του… προξενητή Ντένις Ρόντμαν, “έριξε” το Twitter. Για ευνόητους λόγους.

 

“Εύχομαι να το δούμε αυτό, μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι δυο φίλοι μου και ηγέτες τον επόμενο μήνα. Ειρήνη, αγάπη, όχι πόλεμος, διπλωματία”, έγραψε ο Ντένις Ρόντμαν στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twiiter, πάνω από τη φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ουν με το καπέλο από την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, και το… θρυλικό σύνθημα Make America Great Again”.

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος