Το “αντίο” του Κώστα Καραμανλή (και άλλων) στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Υστερόγραφα Team
Posted on October 14, 2017, 8:24 pm
1 sec

Ένα “αντίο” που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι έπρεπε να πει. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την τελευταία κατοικία του, με πλήθος επωνύμων, πολιτικών, δικηγόρων αλλά και καθημερινούς ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει, να τον αποχαιρετούν.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκτός από τη νεκρώσιμη ακολουθία, αρκετοί επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας, και στο καθιερωμένο σερβίρισμα που ακολούθησε την ταφή στο νεκροταφείο. Δείχνοντας στην οικογένεια Ζαφειρόπουλου τη “σιωπηλή” αλλά τόσο εκκωφαντική αγάπη τους.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία, ξεχώρισε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενώ βρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Μάκης Βορίδης, όλοι τους με στενή σχέση με την οικογένεια Ζαφειρόπουλου.

Καθώς επίσης και αρκετοί άλλοι πολιτικοί και στελέχη από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, όπως και σύσσωμος ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, τον οποίο τίμησε επί σειρά πολλών ετών ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με την εργώδη προσφορά του.

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι