Τι… σερβίρει η εκπομπή “Πάμε Αλλιώς” το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ

Υστερόγραφα Team
Posted on January 12, 2018, 1:47 pm
3 secs

 

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής “Πάμε Αλλιώς” της ΕΡΤ, ενημερώνει για το… μενού του Σαββατοκύριακου:

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών , καλεσμένος στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη,» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Ενημερωνόμαστε επίσης, για το Bitcoin και τις λειτουργίες του και στη συνέχεια συνδεόμαστε με την πρώτη διεθνή Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα για να μάθουμε τις ιδιότητες της και τη χρήση της, κυρίως στον ιατρικό τομέα.

 

Καλεσμένοι επίσης στην εκπομπή οι ηθοποιοί, Γιωργος Αρμένης και Αλέκος Συσσοβίτης, μιλούν για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, με τίτλο «Νεκρή Ζώνη» και ο συνθέτης-τραγουδιστής Κώστας Λειβαδάς.

 

Οι δημοσιογράφοι, Δημήτρης Στούμπος, δ/νων σύμβουλος εφημ. «Η Αυγή» και Νικος Ελευθερόγλου, διευθυντής σύνταξης εφημ. «Δημοκρατία» καλεσμένοι στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη,» την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, σε μια συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα.

 

Επίσης ,καλεσμένες της εκπομπής η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά. Δυο ερμηνεύτριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, ξανασυναντιούνται και υπόσχονται «μουσικά ταξίδια».

 

Στη συνέχεια, θυμίζουμε τα 164 χρόνια από την κήρυξη επανάστασης για την απελευθέρωση της Ηπείρου και συνδεόμαστε με τη Μεγαλόχαρη Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

 

 

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι