Τι παραλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζούλας από τον Μακάριο Λαζαρίδη

Φρίξος Παλαιολόγος
Posted on October 09, 2017, 1:39 pm
0 secs

 

Του Φρίξου Παλαιολόγου

Ήταν, πιθανότατα, η πιο ενδιαφέρουσα από τις μεγάλες και θεαματικές αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας ανέλαβε τα ηνία του Γραφείου Τύπου του κόμματος, διαδεχόμενος τον Μακάριο Λαζαρίδη, τον στενότερο συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μετακινείται σε θέση συμβούλου επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με φόντο τη μελλοντική υποψηφιότητα του για τη Βουλή, μέσω του νομού Καβάλας.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, όπως και η αναπληρώτριά του, Κύρα Κάπη, που παρέμεινε στη θέση της, κρίθηκαν απολύτως πετυχημένοι, δίνοντας ορμή και ζωντάνια στο Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάτι που σημαίνει ότι, ο Κωνσταντίνος Ζούλας παραλαμβάνει μια καλοκουρδισμένη μηχανή, ώστε να την πάει ακόμη πιο μακριά, και να προσθέσει τη δική του πινελιά.

Όπως ο πατέρας του, που βρέθηκε πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έτσι και ο νεώτερος Ζούλας παίρνει θέση δίπλα στον νεώτερο Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία της μάχης της Νέας Δημοκρατίας για επικράτηση στις επόμενες εκλογές, και επιστροφή στην εξουσία.

Λόγω και της μεγάλης εμπειρίας του, τόσο στα έντυπα ΜΜΕ όσο και στην τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα αναλάβει να αποκωδικοποιήσει τα επικαιροποιημένα πολιτικά μηνύματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να φτάσουν αυτά και σε κοινωνικά κοινά που μέχρι πρότινος δεν άκουγαν με… ενθουσιασμό τη Νέα Δημοκρατία.

Φρίξος Παλαιολόγος
Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής