Τι δήλωσε ο εκδότης του “Παρασκηνίου” Νίκος Καραμανλής για τη χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι του

Υστερόγραφα Team
Posted on December 06, 2017, 9:52 am
11 secs

 

 

Πηγή: paraskhnio.gr

 

Ξεκάθαρο μήνυμα απειλής χαρακτήρισε ο κ. Νίκος Καραμανλής τη χειροβομβίδα που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο» αποκάλυψε πως είχε δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, ενώ τόνισε ότι υποψιάζεται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.

Όπως είπε ο πρόεδρος της NK Media Group, έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει πως η τοποθέτηση χειροβομβίδας συνδέεται με κάποιο πρόσφατο δημοσίευμα, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Στο σπίτι του εκδότη βρισκόταν η γυναίκα και το παιδί του όταν εκείνος, συνοδευόμενος από άνδρα της ασφάλειάς τους, εντόπισε τη χειροβομβίδα πέντε μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου NΚmediagroup με δηλώσεις του στα ΜΜΕ σήμερα το πρωί τόνισε: «Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων. Και στο παρελθόν είχα δεχθεί απειλές του τύπου «σταμάτα να γράφεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα». Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα. Και με άλλους συναδέλφους που έχουν δεχτεί απειλές έχουμε αναφέρει τα προβλήματα στον αρχηγό της αστυνομίας».

Όσον αφορά το χρονικό της εύρεσης της χειροβομβίδας έξω από το σπίτι του ο Ν. Καραμανλής είπε: «Είχα πάει για ένα ποτό μετά την εφημερίδα, γύρισα λίγο μετά τη 1, σταματησαμε με τον αστυνομικό στη γωνία για να κάνει έναν έλεγχο. Τυχαία έπεσε το μάτι μου στη γωνία του φυλακίου, όπου είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αμάξι και διαπίστωσα πως ήταν χειροβομβίδα. Στο φυλάκιο έξω από το σπίτι μου δεν υπάρχει φύλακας, τον έχει αφαιρέσει η αστυνομία, παρ’ όλο που και στο παρελθόν έχω δεχτεί απειλές και μας έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα».

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι