Τα social media έκαναν viral την αντίδραση της Gal Gadot στο… σνομπάρισμα της “Wonder Woman” από τα Όσκαρ

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on January 26, 2018, 2:16 pm
7 secs

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Στον απόηχο της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, τα ΜΜΕ και τα social media των ΗΠΑ εστίασαν σε εκείνους που αποκλείστηκαν, μάλλον άδικα.

Το ενδιαφέρον των περισσότερων επικεντρώθηκε στον… απόλυτο αποκλεισμό της ταινίας “Wonder Woman”, με την Ισραηλινή ηθοποιό Gal Gadot στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όχι μόνο επειδή η ταινία σάρωσε στις εισπράξεις και έγινε… θέμα παγκοσμίως, αλλά και επειδή το αποτύπωμα μιας ισχυρής γυναίκας κολλούσε ιδανικά στη συγκυρία, λόγω του σεισμού που προκάλεσαν στο Χόλιγουντ τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τα social media λοιπόν έκαναν viral την αντίδραση της Gal Gadot, η οποία, παρόλο που πιέστηκε τις προηγούμενες μέρες να πάρει θέση, διατήρησε την ψυχραιμία της. Και με δηλώσεις της εστίασε στο ότι, η ίδια και οι υπόλοιποι συντελεστές δεν έκαναν την ταινία για τα Όσκαρ, αλλά για το κινηματογραφικό κοινό. Συμπληρώνοντας ότι, ενδεχομένως η Ακαδημία Κινηματογράφου… ασχοληθεί μαζί τους μετά το sequel της ταινίας, που βρίσκεται καθ’ οδόν.

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος