ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε Χρυσόγονο: Η πολιτική με χημικά ανήκει σε άλλους χώρους

Υστερόγραφα Team
Posted on August 03, 2016, 1:49 pm
4 secs

 

sirizagrafeia

 

Απάντηση στον Κώστα Χρυσόγονο έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος ότι διαφωνεί με όσα υποστήριξε για τους καταληψίες το γραφείο Τύπου του κόμματος.

 

«Με αφορμή τη δήλωση του σ. Κ. Χρυσόγονου,  μέλους της ΚΕ και ευρωβουλευτή του κόμματος,  ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει  σε όσους διαφώνησαν  ή εξακολουθούν να διαφωνούν με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του  κόμματος για την επιχείρηση εκκένωσης  των κατειλημμένων  κτιρίων της Θεσσαλονίκης, ότι το κόμμα μας ουδέποτε υποστήριξε την καταστολή και τις πρακτικές των μαζικών συλλήψεων  και των μαζικών δικών. Η πολιτική της μηδενικής ανοχής και της αντιμετώπισης κινητοποιήσεων με χημικά και ρόπαλα ανήκουν σε άλλους πολιτικούς  χώρους που κυβέρνησαν πριν το 2015.

 

Η επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από ενέργειες  όπως οι συγκεκριμένες καταλήψεις,  οφείλουν να γίνονται με  κατανόηση, διάλογο και συνεννόηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.  Άλλωστε η αποτελεσματικότητα της μεθόδου που τελικά επιλέχτηκε, ελέγχεται, αφού δημιούργησε μια σειρά από άλλα προβλήματα.

 

Τέλος, με την ευκαιρία θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η πόλη μας θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση εάν όλοι αυτοί που σήμερα εμφανίζονται υπέρμαχοι της τήρησης της δήθεν νομιμότητας, καθίζοντας στο εδώλιο των δικαστηρίων τους καταληψίες, επιδείκνυαν  την ίδια ευαισθησία στην κατάληψη από ιδιώτες κάθε σπιθαμής ελεύθερου, δημόσιου, κοινωνικού χώρου».

 

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι