Συνάντηση της Δούρου με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ (video)

Υστερόγραφα Team
Posted on September 28, 2016, 7:48 pm
2 secs
dourou

“Είναι καλύτερο να δέχεται κανείς κριτική για τους σωστούς λόγους, παρά να είναι δημοφιλής για τους λάθος”.

Την συμβουλή αυτή του Σιμόν Πέρες προς τον Αλέξη Τσίπρα, (ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το καλοκαίρι του 2012, στην Αθήνα), θύμισε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή τον θάνατο του Ισραηλινού ηγέτη, στον δήμαρχο του Τελ Αβίβ με τον οποίο συναντήθηκε την Τετάρτη (28/9).

Η συνάντηση με τον δήμαρχο, Ρον Χουλνταϊ, στο δημαρχιακό μέγαρο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9), στο περιθώριο των εργασιών του διεθνούς φεστιβάλ καινοτόμου επιχειρηματικότητας (DLD Innovation Festival), το οποίο παρακολουθεί η περιφερειάρχης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της περιφέρειας.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας με έμφαση στους όρους και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος που ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων και συνεργατικών εγχειρημάτων, καθώς επίσης και στις δυνατότητες διάχυσης των εφαρμογών της, στην βάση της ανταλλαγής ενημέρωσης και καλών πρακτικών.

Επιπλέον και με αφορμή την επίσκεψη της περιφερειάρχου στο πάρκο ανακύκλωσης Χιρίγια, συζήτησαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην βάση των αρχών που αποτυπώνονται στη δομή και τη λειτουργία του.

“Μόνο με επιμονή, υπομονή και σοβαρή δουλειά θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε την νέα προσέγγιση στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Η περίπτωση του πάρκου Χιρίγια δείχνει ότι μια φιλική προς το περιβάλλον και τον πολίτη διαχείριση των απορριμμάτων είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά και απαραίτητη”, δήλωσε η Ρένα Δούρου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά από τη συνάντησή της.

Νωρίτερα, η περιφερειάρχης Αττικής είχε συνάντηση με την διευθύντρια του κέντρου μεταναστών, Μεσίλα Μίρι Ελκαγιάμ.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι