Στον Ρινς Πρίμπους τα… κλειδιά του Λευκού Οίκου από τον Τραμπ

Υστερόγραφα Team
Posted on November 14, 2016, 12:44 am
00priebuschief-master768

Καμία έκπληξη… Σε κορύφωση του φλερτ των τελευταίων ημερών, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να δώσει τα… κλειδιά του δικού του Λευκού Οίκου στον Ρινς Πρίμπους, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών.

Ο Πρίμπους κράτησε εξαρχής αποστάσεις από τον Τραμπ, σε αυτή την προεκλογική μάχη με τη Χίλαρι Κλίντον, σε αντίθεση με άλλους κορυφαίους Ρεπουμπλικανούς ωστόσο, επιχείρησε να γεφυρώσει το εσωκομματικό χάσμα, ενώ απέφυγε να είναι επικριτικός κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Με τον Ρινς Πρίμπους νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, που μετέδωσαν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής, ο Εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει το μήνυμα ότι σκοπεύει να είναι… φρόνιμος, καθώς αξιοποιεί έναν καθιά συστημικό παίκτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Ρινς Πρίμπους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, άτυπο… Νο1 των Ρεπουμπλικανών, όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει τη συνεργασία, για να μην έχει πρόβλημα με το Κογκρέσο.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι