Στη ΔΕΘ η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Υστερόγραφα Team
Posted on September 07, 2017, 9:30 am
0 secs

 

Με ένα περίπτερο γεμάτο αθλητισμό και καθημερινές διαδραστικές εκπλήξεις για τους επισκέπτες του, θα συμμετάσχει και φέτος η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας θα δώσουν το «παρών» τόσο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός που θα βρίσκονται από σήμερα στην πόλη.

Μέσω της ΔΕΘ η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα επικοινωνήσει τις δράσεις που αναπτύσσει σε όλη την Ελλάδα τόσο μέσω των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού, όσο και μέσω της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη την χώρα.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, θα επισκεφτεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (17:30), όπου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το τελικό στάδιο των βελτιωτικών έργων στην εγκατάσταση.

Το Ποσειδώνιο, που αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα ασφαλούς λειτουργίας, είναι έτοιμο να παραδοθεί σε λίγες μέρες στο σύνολο των τοπικών αθλητών και πολιτών που ασχολούνται με τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά αναλαμβάνεται πρωτοβουλία για την αποκατάσταση βασικών δομών στα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, τα οποία εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι