Σκουρλέτης: Φαύλος κύκλος διαφθοράς και μεγάλο φαγοπότι το σκάνδαλο της Novartis

Υστερόγραφα Team
Posted on February 10, 2018, 7:50 pm
1 sec

 

 Φαύλο κύκλο διαφθοράς και μεγάλο φαγοπότι, χαρακτήρισε το σκάνδαλο της Novartis, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας  στη Βάλια Πετούρη και την εκπομπή  ΕΠΤΑ της ΕΤ-1.  Ο κ.Σκουρλέτης  χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση της Ν.Δ., τονίζοντας ότι πρέπει να  συμβάλλει στην απάντηση των ερωτημάτων που θέτει ο ελληνικός λαός. Ερωτηθείς γιά την αναφορά Στουρνάρα, ότι οι μάρτυρες εκβιάστηκαν, τον κάλεσε να το αποδείξει. 

 Γιά το συλλαλητήριο, ο Υπουργός Εσωτερικών είπε ότι οι διοργανωτές του έβαλαν ψηλά τον πήχη και περασαν από κάτω, τονίζοντας ότι έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερα στη χώρα, όπως αυτό γιά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Ως προς τις αλλαγές που ετοιμάζει στην Αυτοδιοίκηση, μεταξύ των οποίων και η  θέσπιση της απλής αναλογικής,ο κ.Σκουρλέτης  εμφανίσθηκε αποφασισμένος να προχωρήσει και μέσα στο επόμενο 2μηνο να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Ως προς τη σχέση του με τον Γ.Πατούλη, τονισε ότι τον αντιμετωπίζει ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ και οφείλει να καθίσει μαζί του στο ίδιο τραπέζι.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι