“Ροντέο” στο πρωινό του ΣΚΑΪ με τον βουλευτή που… έβριζε τη Βουλή

Υστερόγραφα Team
Posted on April 16, 2018, 7:33 am
1 sec

 

“Ροντέο” έγινε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή “Σήμερα ΣΚΑΪ”, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθούν να… ανακρίνουν τον βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο οποίος “συνελήφθη” σε βίντεο να βρίζει τη Βουλή, εν χορώ μαζί με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το πρωινό δίδυμο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στον σχολιασμό… σήκωσαν τα χέρια ψηλά με τις αντιδράσεις του βουλευτή Φωκά, ο οποίος κάθε άλλο παρά διάθεση απολογίας για τις πράξεις του είχε, με την εμφάνισή του στην τηλεόραση του Νέου Φαλήρου.

Αντιθέτως, ο Αριστείδης Φώκας μίλησε περί… ΠΑΟΚ και ποδοσφαιρικής αδικίας, εκθειάζοντας την ίδια στιγμή τον Ιβάν Σαββίδη και την προσφορά του στη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, ενώ δεν απαντούσε επί της ουσίας σε καμία από τις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι του καναλιού του Ομίλου Αλαφούζου.

Πολύ γρήγορα η… παράσταση έλαβε τέλος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει με νόημα ότι δεν θυμάται αντίστοιχο περίπτωση, στα τόσα χρόνια που ασκεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα. 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι