Πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο του 2018 (προβλέπει ο Νικήτας Κακλαμάνης)

Υστερόγραφα Team
Posted on April 10, 2018, 12:04 pm
5 secs

Πρόωρες εκλογές για το φινόπωρο του 2018 προβλέπει ο Νικήτας Κακλαμάνης, αποτιμώντας τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής παραχώρησε συνέντευξη στα ραδιόφωνο του Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

 

 

“Εκτιμώ ότι ο Ερντογάν θα κάνει οργανωμένο περιστατικό στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Πρέπει να λειτουργήσουμε έξυπνα στο θέμα των ελληνοτουρκικών. Αυτό δεν σημαίνει υποχωρητικότητα.

Είναι χιλιάδες τα πράγματα που μας χωρίζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στα Εθνικά θέματα όμως πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συνεννόηση.

Πρέπει να ανανεωθεί και το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα μαζί με την Κύπρο.

Φοβούμαι ότι στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ αν δεν έχει βρεθεί αποδεκτή ονομασία ότι θα μπαίνουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ως παρατηρητές.

Το πρόγραμμα θα τελειώσει τον Αύγουστο όπως ήταν προγραμματισμένο. Από εκεί και πέρα -όπως είπε και ο κ. Μοσκοβισί- τα μέτρα θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται και μαλιστα και όσα είναι ψηφισμένα για 19 και 20.

Ο κ. Σαμαράς έχει κάθε δικαίωμα να έχει την άποψη τού. Το άρθρο του την Κυριακή όμως περί μετεκλογικών συνεργασιών, βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία τόσο με την βάση της ΝΔ όσο και με τις δηλώσεις του προέδρου μας, στην εκπομπή σας κ. .

Νομίζω ότι ο πιθανότερος χρόνος εκλογών είναι το Φθινόπωρο του 2018.”

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι