“Προίκα εμπιστοσύνης” για τον Γιώργο Δημόπουλο η εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Posted on May 29, 2019, 10:42 am
3 secs

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Γιώργος Δημόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες του κεντρικού τομέα της Αττικής, που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, και του έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δημόπουλος ανέφερε τα εξής:

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στον αγώνα μας, στη μάχη για να κάνουμε μαζί, μια νέα αρχή!

Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί την προίκα καθήκοντος που θα κουβαλώ μαζί μου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, με αίσθημα ευθύνης για την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών της Αττικής.

Στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης στην Περιφέρεια Αττικής, απαιτείται εγρήγορση, συσπείρωση και κινητοποίηση, ώστε ο Γιώργος Πατούλης και η παράταξη της Νέας Αρχής να καταγράψουν τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη.

Έτσι, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε, από την επομένη κιόλας των εκλογών, την εφαρμογή του προγράμματος μας για να ξαναγίνει η Περιφέρεια Αττικής, ασφαλή, καθαρή και φιλόξενη για όλους #Περιφέρεια_Αττικής #Πρώτο_βήμα #neaarxiattiki”

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης
Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής