Πλακιωτάκης: Να προσέχουν πώς μιλούν για τους Κρητικούς

Υστερόγραφα Team
Posted on August 21, 2016, 9:46 am
1 sec
plakiotakis

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης υψώνει τους τόνους σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για μεταφορά προσφύγων στην Κρήτη, αλλά και τις δηλώσεις Μουζάλα περί “εκλεκτής φυλής των Κρητικών”.

«Θα πρέπει να προσέχουν πώς μιλούν για τους Κρητικούς και την Κρήτη γενικότερα», απαντά, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κρητικός βουλευτής και διευκρινίζει ότι η Κρήτη και ο Κρητικός λαός δεν αρνούνται να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος αλλά κατόπιν διαλόγου και βάση σχεδίου.

Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν βλέπει πιθανότητα πρόωρων εκλογών υποστηρίζει ότι Αλέξης Τσίπρας, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα διαμόρφωσε τις προϋποθέσεις για πρόωρες εκλογές, προχώρησε σε διάψευση για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτικών του αντιπάλων.

Αναφερόμενος στην οικονομία, δηλώνει ότι θα αργήσουν να φανούν θετικά αποτελέσματα και υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για την ελληνική οικονομία και το καλό του τόπου, αλλά μόνο για την πολιτική του επιβίωση.

Τέλος, για την μη τοποθέτηση της ΝΔ στο “σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ”, απαντά ότι η ΝΔ δεν συνηθίζει να παρεμβαίνει σε υποθέσεις που διερευνά η Δικαιοσύνη.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι