Παππάς: Όχι άλλα λόγια ν` αγαπιόμαστε και κροκοδείλια δάκρυα από τη ΝΔ

Υστερόγραφα Team
Posted on September 05, 2016, 9:10 am
0 secs
pappas-4

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” εκτίμησε πως οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια και θα κλείσουν, δεν θα μείνουν τελικά άνεργοι. Ο υπουργός εξέφρασε την άποψη πως οι θέσεις απασχόλησης θα καλυφθούν, καθώς ο νόμος προβλέπει 400 εργαζόμενους σε κάθε κανάλι.

Παράλληλα, ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για “κροκοδείλια δάκρυα” που χύνονται για τους εργαζομένους.  Υπογράμμισε πως είναι περίεργο που οι φωνές υπεράσπισης των εργαζομένων ακούγονται “από κόμματα που πέταξαν στο παρελθόν εργαζομένους στον δρόμο και έκλεισαν ΜΜΕ”.

«Η δική μας παρέμβαση είναι η πρώτη που βάζει τα ελαχιστα όρια απασχόλησης. Πάμε σε βιώσιμα σχήματα με βάση την παρούσα κατάσταση» σημείωσε ακόμη και συπλήρωσε πως «το νέο σκηνικό είναι το μόνο που θα μπορούσε να δώσει λύση».

«Στη ΝΔ μπορεί  να αισθάνονται ζαλάδα, ελπίζω να αισθάνονται και λίγη ντροπή.  Η ΝΔ οφείλει να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», ανέφερε ο κ. Παππάς.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι