Παγκόσμιος… χαμός στα social media για τον τίτλο του νέου “Star Wars”

Υστερόγραφα Team
Posted on January 23, 2017, 7:43 pm

When gone am I, the last of the Jedi will you be… Η φράση του Yoda λίγο πριν πεθάνει προς τον Luke Skywalker, στην “Επιστροφή των Jedi”, φαίνεται ότι αποτέλεσε την έμπνευση για τη Lucasfilm, να δώσει σχετικό τίτλο στο Επεισόδιο 8 της μυθολογίας του “Star Wars”.

Όπως ανακοινώθηκε από το επίσημο site του “Πολέμου των Άστρων”, το επόμενο Επεισόδιο, που παίρνει τη σκυτάλη από την ταινία “The Force Awakens”, θα έχει τίτλο “The Last Jedi”, επικεντρωνόμενο στην επιστροφή του Luke Skywalker.

Όπως άλλωστε λέει και η σχετική “προφητεία”, η επιστροφή του τελευταίου των Τζεντάι θα συνεπάγεται την ανάδειξη του νέου Τζεντάι, που προφανώς θα είναι η Rey.

Η ανακοίνωση του τίτλου της νέας ταινίας, δεύτερης της καινούριας τριλογίας του “Πολέμου των Άστρων”, προκάλεσε… χαμό παγκοσμίως στα social media, με τους χρήστες και φανατικούς του μεγαλύτερου έπους στην Ιστορία του κινηματογράφου, να σχολιάζουν και να επιχειρούν προβλέψεις για την ταινία.

“‘Εχουμε τους καλύτερους οπαδούς, σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλο γαλαξία. Προς τιμήν τους λοιπόν, θέλαμε να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν τον τίτλο του επόμενου κεφαλαίου στην Ιστορία των Skywalker: Star Wars: The Last Jedi”, ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι