Πάνος Σόμπολος για Mega: Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Υστερόγραφα Team
Posted on March 13, 2018, 10:45 pm
3 secs

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επί σειρά πολλών ετών μάχιμος ρεπόρτερ του Mega, Πάνος Σόμπολος, σχολίασε με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, το δραματικό τέλος εποχής για το Μεγάλο Κανάλι.

“Η απόφαση του ΕΣΡ να μη χορηγήσει άδεια στο MEGA και το καλεί να τερματίσει τη λειτουργία του, προκαλεί μεγάλη θλίψη και απογοήτευση, όχι μόνο σε μας τους ανθρώπους των ΜΜΕ, αλλά και σ όλους τους τηλεθεατές. Αποτελεί πλήγμα στην Ενημέρωση το κλείσιμο ενός καναλιού!
Η σκέψη μου βρίσκεται συνέχεια στους πάνω από 400 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι εδώ και περίπου 18 μήνες απλήρωτοι και χωρίς βοήθεια από κανέναν, προσπάθησαν και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ιστορικό κανάλι.
Μιλάω με συναδέλφους που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί στο MEGA κυνηγώντας την είδηση και δεν μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου! Προσπαθώ να τους δώσω κουράγιο και δύναμη, αλλά δυσκολεύομαι!
Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη ένδικα μέσα, δίνει κάποια ελπίδα – έστω αμυδρά – για τη συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού. Όλοι ξέρουμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!”

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι