Ο Tom Hanks εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Τραμπ

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on December 23, 2017, 2:02 pm
9 secs

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Νέα επίθεση κατά του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο διάσημος και πολυβραβευμένος ηθοποιός Tom Hanks, με αφορμή το ενδεχόμενο ειδικής προβολής της ταινίας “The Post” στον Λευκό Οίκο.

Η ταινία, με τον Tom Hanks και τη Meryl Streep στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εμφανίζει την κοινή προσπάθεια των εφημερίδων “Washington Post” και “New York Times” να αποκαλύψουν μυστικά έγγραφα του Πενταγώνου για τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

Παραδοσιακά στις ΗΠΑ, σημαντικές ταινίες προγραμματίζουν ειδική προβολή για τον Αμερικανό εκάστοτε Πρόεδρο, στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, κάτι ωστόσο που δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί με την ταινία “The Post”.

Ο Tom Hanks δήλωσε ότι, αν ήταν στο χέρι του, δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ εκφράζει μια διαφορετική κοσμοθεωρία και εκκινεί από διαφορετικη αφετηρία, σε σχέση με τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύει η ταινία, σε συνδυασμό με τις σφοδρές επιθέσεις που κατά καιρούς εξαπολύει ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου κατά των παραδοσιακών και συστημικών ΜΜΕ.

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος