Ο Alec Baldwin ετοιμάζεται για το επόμενο Emmy… χλευάζοντας τον Τραμπ

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on October 01, 2017, 2:15 pm
13 secs

Της Κατιάννας Ναυπλιώτου

“Κύριε Πρόεδρε, συγχαρητήρια για το πρώτο Emmy σας”… Έτσι καλωσόρισε ο ηθοποιός Alec Baldwin το βραβείο Emmy που κέρδισε στη φετινή Τελετή Απονομής, ως επιβράβευση της δουλειάς του στο “Saturday Night Live”, μιμούμενος και χλευάζοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε διατυπώσει στο παρελθόν το… παράπονό του για το γεγονός ότι δεν είχε κερδίσει ποτέ ο ίδιος ένα βραβείο  Emmy για την παρουσία του στην αμερικανική τηλεόραση, και ο Alec Baldwin βρήκε τη χρυσή ευκαιρία για να τον ειρωνευτεί. Ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου άλλωστε, έχει ξεσπάσει πολλές φορές δημοσίως κατά του Ντόναλντ Τραμπ και της εκπομπής “Saturday Night Live”, για τη σάτιρα που του αφιερώνει.

Αυτό το Σάββατο, ο Alec Baldwin επέστρεψε στο γνώριμο μετερίζι, και ασχολήθηκε με την απρεπή αντιμετώπιση της δημάρχου του Σαν Χουάν από τον Ντόναλντ Τραμπ, στο περιθώριο των εκκλήσεών της προς τον Αμερικανό Πρόεδρο για βοήθεια, λόγω των καταστροφών από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.

Η ερμηνεία του, όπως πάντρα ευρηματική, και όπως λένε πολλοί… έβαλε ήδη πλώρη για το επόμενο Emmy που θα κερδίσει… στην πλάτη του Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο¨

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος