Ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανίας σε μία συνάντηση “εντός των τειχών”

Υστερόγραφα Team
Posted on April 07, 2017, 2:34 pm
7 secs

 

[email protected]

 

Σε μία συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών στη χώρα μας βρέθηκε ο Μichael Roth, Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας και μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας SPD.

O Michael Roth συναντήθηκε με εκπροσώπους κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τύπου, μεταξύ των οποίων με την Αμαλία Ζέππου, Αντιδήμαρχο Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών και την Καινοτομία, τη Σοφία Ζαχαράκη, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και τη Ζέφη Δημαδάμα, Αντιπρόεδρο Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ώστε να επιτευχθεί μία ουσιαστική συζήτηση με στελέχη που αντιπροσωπεύουν την ηγεσία της πρωτεύουσας, την εγχώρια πολιτική σκηνή και τα ελληνικά χρώματα στα ευρωπαϊκά όργανα.

Η θεματολογία κινήθηκε γύρω από ζητήματα πολιτισμού, με επίκεντρο την έκθεση documenta 14, η οποία εγκαινιάζεται αύριο στην Αθήνα και εκθέτει έργα 160 καλλιτεχνών σε περισσότερους από 40 χώρους στην πόλη, όπως σε δημόσια ιδρύματα, πλατείες, κινηματογράφους, πανεπιστήμια και βιβλιοθήκες.

Πέραν αυτού, τα εργασιακά, αλλά και τα ζητήματα περί ισότητας των φύλων, με αναφορά στη θέση της γυναίκας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δεδομένης της ιδιότητας των παρευρισκομένων, δεν έλειψαν από την σημαντική και ενδιαφέρουσα συζήτηση, που φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τις δύο χώρες.

 

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι