Ο Τραμπ χλευάζει τα Όσκαρ: “Δεν έχουμε πλέον αστέρες. Εκτός από… εμένα”

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on March 07, 2018, 9:02 am
3 secs

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Απλά απολαυστικός… Ο Ντόναλντ Τραμπ ξενύχτησε και πάλι στο Twitter, σχολιάζοντας με χλευαστική διάθεση την εξαιρετικά χαμηλή τηλεθέαση της 90ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει… ανοιχτούς λογαριασμούς με το Χόλιγουντ, το οποίο έχει κατηγορήσει για μονομερή στήριξη των Δημοκρατικών, του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον επί σειρά πολλών ετών, γι’ αυτό και όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης, εμφανίστηκε περιχαρής να πανηγυρίζει, επειδή θεωρεί ότι επιβεβαιώθηκε η θεωρία του περί “διεφθαρμένου κινηματογράφου”.

Με αφορμή τη χαμηλή τηλεθέαση των φετινών Όσκαρ, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, για τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην Ιστορία, συμπέρανε ότι η Αμερική δεν έχει πλέον αστέρες, και προσέθεσε ότι… μοναδικός αστέρας πλέον είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλαδή, ο ίδιος, για να σχολιάσει ότι αστειεύεται.

Στον Ντόναλντ Τραμπ απάντησε, όπως αναμενόταν, ο παρουσιαστής των Όσκαρ Jimmy Kimmel, σημειώνοντας ότι η Αμερική έχει σήμερα τον χειρότερο Πρόεδρο στην Ιστορία της.

Δείτε τη σχετική “αναμέτρηση” στο Twitter:

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος