Ο Τραμπ… προκαλεί τη Χίλαρι: Δοκίμασε ξανά το 2020

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Posted on October 17, 2017, 4:09 pm
3 secs

 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Είναι περίπου βέβαιο ότι, αν η Χίλαρι Κλίντον δεν υπήρχε, ο Ντόναλντ Τραμπ θα την είχε εφεύρει. Σε κάθε δύσκολη στιγμή της 10μηνης Προεδρίας του, ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου ρίχνει στο τραπέζι το όνομα της αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του 2016, και ξαναπιάνει το νήμα με τη σκληρή ρητορική την οποία είχε αναπτύξει τότε.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε αν θα κέρδιζε ξανά τη Χίλαρι Κλίντον, εφόσον η τελευταία αποφάσιζε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στην αναμέτηση του 2020, και… ξέσπασε. “Εύχομαι η διεφθαρμένη Χίλαρι να δοκιμάσει ξανά το 2020. Η αμερικανική κοινωνία θα την περιμένει και πάλι στην κάλπη. Και η επανεκλογή μου θα είναι βέβαιη”, σημειωσε ο Ντόναλντ Τραμπ με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Τραμπ έχασε σχεδόν με διαφορά 3 εκατομμυρίων τη λαϊκή ψήφο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, η μεθοδική δουλειά του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε μεγάλες swing states όπως το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και την Πενσιλβάνια, χάρισαν στον εκκεντρικό μεγιστάνα του real estate, μια τεράστια διαφορά στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, το οποίο και αναδεικνύει κάθε φορά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος