Ο Τραμπ… δεν κρατήθηκε, και “κανιβάλησε” μέσω Twitter τους New York Times

Υστερόγραφα Team
Posted on November 13, 2016, 8:15 pm
45 secs
donald-trump-v-nyt-777x437

Για μερικές μέρες, έδειξε αυτοσυγκάτηση. Σήμερα ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ δεκ κρατήθηκε, και επανήλθε στο Twitter, το κοινωνικό μέσο που του επέτρεψε να σταθεί απέναντι στα συστημικά ΜΜΕ, και να κερδίσει την Προεδρία των ΗΠΑ, στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016.

Ο Εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε… αρκετά θέματα, ανακοίνωσε ότι εσωκομματικοί αμφισβητίες του, όπως οι Τζεμπ Μπους, Μιτ Ρόμνεϊ και Τζον Κέισικ τον συνεχάρησαν για τη νίκη του απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, έστειλε… καρδούλες στο Οχάιο, την Πολιτεία χάρη στην οποία… προσπέρασε τη Δημοκρατική αντίπαλό του στη μάχη για το Εκλεκτορικό Κολλέγιο, και τελικά… τα έβαλε με τους New York Times.

Με μπαράζ διαδοχικών αναρτήσεών του στο Twitter, χλεύασε τους New York Times για τον πόλεμο που του έκαναν, για τη στήριξή τους προς τη Χίλαρι Κλίντον, και τη λάθος εκτίμησή τους αναφορικά με το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Η εφημερίδα αντέδρασε έντονα, ειδικά στη διαπίστωση του Τραμπ ότι λόγω της παραπάνω στάσης τους έχασαν συνδρομητές, ο Εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ ωστόσο, συνέχισε απτόητος.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι