Ο Τραμπ αποθέωσε μέσω Twitter τον Μάικ Πενς για τη νίκη του στο debate

Υστερόγραφα Team
Posted on October 05, 2016, 8:59 am
12 secs
donald_trump_-_campaign_rally_-_10-_4_-_getty_-_h_-_2016

Ακόμη είναι φυσικά πολύ νωρίς, ενδεχομένως ωστόσο η επικράτηση του Κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικς Πενς στο debate των υποψηφίων Αντιπροέδρων των ΗΠΑ με αντίπαλο τον Δημοκρατικό Τιμ Κέιν, πιθανότατα να χαρίσει στον Ντόναλντ Τραμπ τον Λευκό Οίκο. Ή, σε κάθε περίπτωση, να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του εκκεντρικού μεγιστάνα του real estate.

Όπως αναμενόταν, η εμφάνιση του Μάικ Πενς σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, με τον Πολ Ράιαν, τον Τεντ Κρουζ και τον Σκοτ Γουόκερ να τον αποθεώνουν.

Τη μεγαλύτερη αποθέωση ωστόσο τη χάρισε στον Μάικ Πενς ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, ο Τραμπ δεν σταμάτησε να… βομβαρδίζει τα κοινωνικά μέσα δια του Twitter, στο οποίο κυριάρχησαν συνολικά οι Ρεπουμπλικανοί, όπως είχε συμβεί και στο debate των “μεγάλων”, ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ενώ, στο τέλος της αναμέτρησης, έσπευσε να υποβάλλει τα… σέβη του στον υποψήφιο Αντιπρόεδρό του, κατανοώντας και ο ίδιος ότι η εμφάνιση του Μάικ Πενς στο debate αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα στην προεκλογική μάχη.

 

 

Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι